Deze nieuwbouwresidentie wordt weldra gebouwd in het rustige gedeelte van de Kerkstraat, vlakbij het Heldenplein waar u kan genieten van een mooi open zicht.

Dankzij zijn centrale ligging op een zucht van de zee kan u als het ware de zee proeven. De Winkelstraat, de Markt, de gezellige Rotonde en de duinen bevinden zich allen op een boogscheut van residentie Eliza.

Het gebouw zal bestaan uit twee duplex-appartementen en twee type-appartementen, allen met twee slaapkamers. Verder is er een fietsenberging aanwezig en werd er voor ieder appartement een handige berging op het gelijkvloers voorzien.

Een architecturale parel, architect Stefan Kips wist namelijk een perfect evenwicht te vinden tussen strakke en warme gevelelementen. Een tijdloos en ook onderhoudsvriendelijk design.

De kwaliteitsvolle afwerking trekken wij door naar uw appartement zelf. Zo wordt uw keuken standaard voorzien van een werkblad in graniet of composiet. In de badkamer is een inloopdouche voorzien en standaard kan u kiezen voor een keramische tegelvloer formaat 60-60.
Dezelfde tegel kan overigens als wandtegel in de badkamer gebruikt worden.

Ook aan het milieu wordt er gedacht. Enerzijds door aandacht voor zowel akoestische als thermische isolatie en anderzijds door ieder appartement te voorzien van vloerverwarming i.c.m. geothermie. Dat hierdoor al uw muren vrij blijven, is aardig meegenomen.

Meer informatie deze link: Immo Wenduine